background
„Samen met de kinderen de natuur ontdekken“
„Lekker uitwaaien aan de Westerschelde“
„Met elkaar genieten van de natuur“
„Bijzondere evenementen in een bijzondere omgeving“
  • „Samen met de kinderen de natuur ontdekken“
  • „Lekker uitwaaien aan de Westerschelde“
  • „Met elkaar genieten van de natuur“
  • „Bijzondere evenementen in een bijzondere omgeving“

Droomnachten in Borsele

In het Land van Borsele kun je even helemaal tot jezelf komen, in alle rust een krantje of roman lezen voor de tent of caravan en wegdromen bij de ondergaande zon, genietend van een glaasje wijn en boerenkaasje.
Mogelijkheden om de nacht door te brengen zijn er genoeg, en allemaal zijn ze gericht op een prettige ervaring in een natuurlijke omgeving.

Overnachten
Het Land van Borsele is vooral een groen gebied, ideaal om eens lekker te kamperen op een van de grotere of kleinere campings, maar natuurlijk kun je ook terecht op een vakantiepark of een gezellige bed&breakfast.

B&B’s

Het Land van Borsele is een echt Bed & Breakfastland. B&B’s zijn te vinden in gerenoveerde boerderijen of op schilderachtige plekjes in pittoreske dorpjes. Bij alle B&B’s staat gastvrijheid en vriendelijkheid voorop. Een welkom onthaal, een heerlijke nacht en een lekker vers ontbijt. Stuk voor stuk ingrediënten voor een aangenaam verblijf in een persoonlijke omgeving.

Campings

In het land van Borsele zijn twee grote campings waar je van alle gemakken voorzien bent en je alle faciliteiten ter plekke aantreft.

Mini-camping
Het kamperen bij de boer past uitstekend bij het karakter van het land van Borsele. Campings waar je vriendelijk gewekt wordt door een kraaiende haan of in slaap gesust door het ruizen van de wind. Waar je de charmes van het boerenbestaan van dichtbij kunt meemaken. Alles in jouw eigen tempo.

Vakantiehuizen
Hier heb je de beschikking over alle comfort en privacy van een eigen woning gesitueerd in het prachtige land van Borsele.

Kijk hiernaast in het submenu voor de mogelijkheden.