background
„Samen met de kinderen de natuur ontdekken“
„Lekker uitwaaien aan de Westerschelde“
„Met elkaar genieten van de natuur“
„Bijzondere evenementen in een bijzondere omgeving“
  • „Samen met de kinderen de natuur ontdekken“
  • „Lekker uitwaaien aan de Westerschelde“
  • „Met elkaar genieten van de natuur“
  • „Bijzondere evenementen in een bijzondere omgeving“

Met je kop in de wind

In het Land van Borsele kun je schitterend wandelen en fietsen, over kronkelende dijken en door waterrijke natuurgebieden, maar ook over nieuw aangelegde fietspaden of over onverharde landweggetjes. Houd je van
natuur en bewegen? Dan kun je hier je hart ophalen.

Fietsend of wandelend laat de natuur zich van zijn mooiste kant zien en kom je oog in oog met de vele verschillende landschapstypen die Borsele kent. Misschien voel je hier de aanwezigheid van de eerste Zeeuwen nog wel, die hier, door de strijd aan te gaan met het water, voor eeuwig hun sporen in het landschap hebben achtergelaten.

De oude boerderijtjes die je onderweg tegenkomt, de pittoreske dorpjes waar je doorheen fietst, en de vele winkeltjes met streekproducten en theetuinen geven het Land van Borsele een uniek eigen karakter.

Vrije tijd, toerisme en sport
Borsele is een uitgestrekte gemeente die volop mogelijkheden biedt voor activiteiten op het gebied van vrije tijd, toerisme en sport.  Vooral op het gebied van wandelen en fietsen zijn er veel mogelijkheden. Zo zijn er verschillende (bewegwijzerde) wandel- en fietsroutes. Ook zijn er in de dorpskernen leuke cafe's, eetgelegenheden en winkeltjes te vinden.

land van Borsele geeft je energie